A képzés tanterve

 

1. félév 2. félév 3. félév
Gyümölcsök, zöldségek elsődleges feldolgozástechnológiája és tartósítási módjai Gyümölcs, zöldség alapanyagok, hűtőtárolásuk, postharvest technológiák Élelmiszerjogi alapismeretek
Gyümölcs nyersanyagismeret Különleges, innovatív termékek előállítása a gyümölcs- zöldségfeldolgozásban Gyümölcs-zöldség marketing
Zöldség és gomba nyersanyagismeret Gyümölcs-zöldségtermékek csomagolása, minősítése Üzleti és pénzügyi tervezés
Minőségirányítás és higiénia a gyümölcs-zöldségfeldolgozásban Gyümölcs-zöldség termékfejlesztés Szabadon választott tárgy
Műveletek és berendezések Tanulmányi szemle I. Tanulmányi szemle II.
Üzemtelepítés és környezetvédelem Szakdolgozat I. Szakdolgozat II.