| Gyümölcsök, zöldségek elsődleges feldolgozástechnológiája és tartósítási módjai |
Gyümölcs, zöldség alapanyagok, hűtőtárolásuk, postharvest technológiák |
Élelmiszerjogi alapismeretek |
| Gyümölcs nyersanyagismeret |
Különleges, innovatív termékek előállítása a gyümölcs- zöldségfeldolgozásban |
Gyümölcs-zöldség marketing |
| Zöldség és gomba nyersanyagismeret |
Gyümölcs-zöldségtermékek csomagolása, minősítése |
Üzleti és pénzügyi tervezés |
| Minőségirányítás és higiénia a gyümölcs-zöldségfeldolgozásban |
Gyümölcs-zöldség termékfejlesztés |
Szabadon választott tárgy |
| Műveletek és berendezések |
Tanulmányi szemle I. |
Tanulmányi szemle II. |
| Üzemtelepítés és környezetvédelem |
Szakdolgozat I. |
Szakdolgozat II. |